Dagwaarde platina nu ook op te vragen via sms

De handel in edelmetalen is de laatste jaren erg populair geworden. Niet alleen het inkopen en weer verkopen van platina, gouden of zilveren muntjes is momenteel erg populair, maar ook steeds meer mensen besluiten om hun oude sieraden de deur uit te doen wanneer ze een beetje krap bij kas zitten. Wanneer jij besluit om bijvoorbeeld je oude platina sieraden die je ooit in een vorige relatie van je partner hebt gekregen de deur uit te doen, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je een goede prijs krijgt voor je platina sieraden. Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop manieren om zelf te bepalen wat je oude sieraden nu precies waard zijn.

Waarde platina bepalen via internet

Vroeger moest je een bezoekje aan de juwelier brengen wanneer je wilde weten wat je oude sieraden nu precies waard waren. Tegenwoordig kun je echter gewoon vanuit je luie stoel bepalen wat de actuele waarde is van je platina sieraden door een bezoekje te brengen aan onze site. Je vult het gewicht in van je sieraden en aan de hand van de actuele koers voor platina bepalen wij dan wat de waarde is van jouw platina sieraden. Heel eenvoudig dus.

Waarde platina bepalen via sms

Naast onze website waar je de waarde van je zilveren, gouden of platina sieraden kunt berekenen, is het bij ons ook mogelijk om de waarde van je sieraden op te vragen door een simpel sms’je te sturen. Laat ons weten van wat voor edelmetaal je sieraad is en wat het gewicht is en dan berekenen wij voor jou wat de actuele dagwaarde is van je sieraden.

Schommelende koers platina

De koers voor platina is de laatste jaren nogal wat aan het schommelen. Wanneer je dus van plan bent om je platina sieraden te verkopen, is het wel belangrijk om te weten wat je sieraden op dat moment waard zijn. Stuur ons dan dus vooral een sms’je en dan laten wij je zo snel mogelijk weten wat je sieraden op dat moment waard zijn.

Voorkom verrassingen

Als je je oude platina sieraden gaat inwisselen voor geld, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat de juwelier of het inwisselkantoor waar je naartoe gaat jou een goede prijs biedt. Daarom is het belangrijk om altijd even van tevoren te checken wat je sieraden op dat moment waard zijn. Zo voorkom je dat je bij de juwelier voor verrassingen komt te staan omdat je platina sieraden opeens veel minder waard blijken te zijn dan je in eerste instantie in gedachten had.